0 %

Finanskandidaten rekrutterer på alle niveauer, fra elev til C-level

– vi tilpasser processer og værktøjer , og sørger for en professionel og seriøs proces uanset hvem du er.

Hvorfor en talentbank?

Finanskandidaten er skabt med tanken om at skabe de bedste vilkår for kandidaten. Vi ønsker at fokus starter her – hvem er du, og hvad brænder du for?

Hvor traditionelle rekrutteringsprocesser ofte har størst fokus på at sælge jobbet til kandidaten, og herefter sælge kandidaten til virksomheden, sætter vi større fokus på at finde det rette job til kandidaten, ud fra fokus på hvem kandidaten og virksomheden er. Vi mener at det er mere bæredygtigt at fokusere på hvilken ressource vi har med at gøre til at løfte den stilling og opgave virksomheden står med. Vi fokuserer på spilleren, og ikke kun på bolden. 

Endnu vigtigere er det dit talent og passion som vi tager udgangspunkt i. Måske føler du ikke at du er rette sted, med de rette opgaver til din profil? måske føler du dig drænet af energi?

Selvfølgelig er din erfaring og baggrund vigtig, der skal de rette kompetencer til – men vi mener at din passion og talentpotentiale er vigtigere – da vi præsterer op til 6 gange bedre når vi har vores rette talent i spil. 

Vi tydeliggør dit talent og det som giver dig energi. Vi hjælper dig til at opretholde en sund balance – og hjælper dig til at forstå og håndtere de opgaver som i virkeligheden dræner din energi. 

Du får større indsigt i dig selv samt andres diversitet – du får mulighed for at sætte dine talenter bedre i spil, og dermed arbejde mere effektivt, med større glæde. Du får også indsigt i hvordan du kan sætte dine modsætninger i spil, og dermed bruge diversiteten bæredygtigt.

Proces for dig som jobkandidat

1. OPRET PROFIL

Opret dig gratis og anonymt i talentbanken - intet krav om CV

2. JOBMATCH

Når der opstår et jobmatch screener vi med samtale - Er det et match for dig fortsættes processen

3. TALENTPROFIL

Dine talenter og ressourcer testes og gennemgås - hvordan sættes det bedste af dig i spil

4. INTRO TIL ARBEJDSGIVER

Din profil præsenteres for din potentielle arbejdsgiver - i afholder et personligt interview

5. KONTRAKT DANNELSE

Ved et gensidigt match står din nye arbejdsgiver for den videre process

6. OPFØLGNING

Vi følger op på din oplevelse - og om dine talenter og ressourcer sættes godt i spil.

BOOK INTROMØDE

Giv os et kald eller book intromøde hvis du ønsker at høre hvad vi kan tilbyde dig af individuelt forløb og hjælp til rette job

Gode råd