0 %

BÆREDYGTIG REKRUTTERING

Hos Finanskandidaten hjælper vi individer og virksomheder med at opnå bedre resultater, mere mening, og større arbejdsglæde igennem brugen af de ressourcer vi hver især besidder.  

Vi klæder kandidaterne på til at møde virksomhederne, med den individuelle profil og diversitet de har. Vi matcher op med rette kandidater, til de stillinger som virksomhederne tilbyder. 

Vi ønsker ærlig rekruttering – begge veje.

Med stor respekt for virksomhedernes egne processer og indflydelse, tilbyder vi hurtig, grundig og præcis rekruttering, hvor virksomhederne får frit løb til at styre egne processer, når rette kandidat er præsenteret.

LEDELSE AF BÆREDYGTIGE TALENTER

Via vores samarbejdspartnere tilbyder vi også team- og lederudvikling i bæredygtig talent udvikling.

Vi kan skræddersy events, workshops, og personlige forløb som giver mening for jer. En workshop kunne fx bestå af afdækning af et helt teams talenter, samt præsentation af hvordan talenterne sættes i spil, så I kan opnå mere bæredygtighed, bedre resultater, større glæde, og gøre nytte af den diversitet I besidder, samt evt. mangler i teamet. 

Som leder vil du kunne opnå mere individuelt lederskab, og bedre forståelse for hvordan du motiverer den enkelte.

Kontakt os for yderligere info.

FOUNDER / CEO

Nanna Boye Nielsen

Ideen om bæredygtig rekruttering opstod af passionen for udvikling og mennesker, samt egne erfaringer igennem næsten 15 år i finanssektoren. Med en HD i organisation og ledelse, med strategisk HR speciale blev konceptet omkring talentbaseret bæredygtig rekruttering skabt.

Da jeg selv har prøvet at gå fra topperformer til at være drænet for energi, vidste jeg at jeg brugte mine ressourcer forkert. Det drænede mig for energi og åd af mit selvværd, at jeg ikke følte at jeg levede op til mit potentiale.

Jeg har altid haft en ide om at jeg skulle starte min egen virksomhed, og hvad ville være bedre at beskæftige sig med, end præcis det som jeg er god til, brænder for, og som giver mig energi:

– Mennesker, individer, udvikling, optimering, og at kunne bruge min popcornmaskine af en idéhjerne på min egen forretning – og tilmed skabe mening, glæde, resultater og mere bæredygtighed i vores verden. Etik og moral har altid stået højt i mit regnskab. Vi er forskellige, og vi skal behandle den forskellighed med respekt og ansvar overfor hinanden. 

BOOK INTROMØDE

Vil du høre om de muligheder vi tilbyder, så book et gratis intromøde med os på 30 minutter, enten via teams eller telefon.